Cathrine Lind

Cathrine har de senaste 20 åren jobbat med det mesta inom matchning och kompetensförsörjning såsom arbetsmarknadsinsatser, omställning, utbildning, coachning, karriärplanering, bemanning och rekrytering. De senaste åren har fokus legat på rekrytering av främst chefer och specialister till organisationer lokalt i Norr-och Västerbotten men också rikstäckande uppdrag.

Med bred erfarenhet, ett coachande förhållningssätt och passionerat intresse för att lära känna organisationer och människor är rollen som rekryteringskonsult helt rätt! Cathrine gillar också att ta sig an utmaningar, bygga långsiktiga relationer och dela med sig av sin kunskap. Lägg också till ett gigantiskt nätverk och stort engagemang och uthållighet så förstår ni varför Cathrine lyckas med de flesta uppdrag hon åtar sig.

Privat är det inte heller mycket rast och ro. Med målet att prova minst en ny sak varje år så ägnar sig Cathrine bla åt ridning, båtliv, träning, musik, dans, hockey, strosar i naturen eller hänger i stugan vid havet.