Anneli Wallin

De senaste 20 åren har Anneli jobbat med chef- och ledarskap i såväl stora nationella och globala organisationer som i det mindre privata sammanhanget. Anneli brinner för det coachande ledarskapet, och är certifierad diplomerad coach. Hon har också en fil. kand. i rättsvetenskap.

Anneli har många års erfarenhet av rekrytering, främst med chef- och specialisttjänster i såväl offentlig som privat sektor.

Anneli har alltid ett stort engagemang att hjälpa människor och företag att både hitta sin rätta plats och sitt bästa jag för att skapa framgång och hållbara resultat. Anneli har ett starkt lokalt nätverk. Med en bakgrund inom lagsporter, främst de som innefattar en boll i någon form, är Anneli en riktig teammänniska.

I mötet med både kunder och kandidater har Anneli fått feedback på att hon är både professionell och förtroendeingivande men också genuin och varm. Söker du en samarbetspartner där du och ditt företags behov och utmaningar alltid kommer vara viktigast, då ser Anneli fram emot att höra från dig!

Medarbetare Anneli Wallin